Ajankohtaista

10.6.2022
Viltsu teippasi oman autonsa!


Teipparimme Viltsu vaihtoi oman autonsa ilmettä totaalisesti printtiyliteippauksella.
Inspiraatio ilmeen vaihdokseen tuli Marvelin elokuvasta Carnage & Venom. Viljami onkin kova Marvel fani.
Viljami suunnitteli grafiikan kokonaan itse. Printit tulostettiin, laminoitiin & leikattiin ja teipit asennettiin yhdessä viikonlopussa työkaverin avustuksella.
Tällainen projekti vaatii suurta ammattitaitoa, joten hatun nosto Viltsulle!

Katso video teippauksesta ajoneuvoteippaussivultamme.

Topias & Viltsu
Mainoste Print Oy

Auto, jossa on punamusta Marvel -teemainen printtiyliteippaus

20.1.2022
HP Latex R1000 -tasotulostin


Olemme hankkineet joulukuussa 2021 tuotantoomme uuden sukupolven tasotulostimen HP R1000:n. Asiakkaamme vaativat tänä päivänä ympäristöystävällisempää toimintatapaa niin laitteiden kuin materiaalien valinnoissa. Kyseinen laite HP R1000 täyttää nämä vaatimukset mm. käyttämällä ekologisia värejä, jotka eivät rasita luontoa. Suoratulostusmenetelmä vähentää merkittävästi muovitarran käyttöä tuotannossamme.

Hp R1000 hybriditasotulostin monipuolistaa sekä nopeuttaa tuotantoamme niin sisä- kuin ulkomainonnassakin ja tuo kustannussäästöjä, kun tulostamme suoraan lähes kaikille levymateriaaleille. Hp R1000 on oleellisesti lisännyt ja nopeuttanut tuotannon läpimenoja.
Laitteelle saamamme Euroopan aluekehitysrahaston kehittämisavustus 38.100 euroa mahdollisti osaltaan investointihankkeemme toteutuksen.
Tulostimen toimitti meille Seri-deco Oy.

Topias Iivanainen
Mainoste Print Oy

HP Latex R1000 -tasotulostin hankittiin tehostamaan tuotantoa
Vipuvoimaa EU:lta -logo

15.2.2021
Uusi levyleikkuri tehostamaan tuotantoa


Vuoden vaihteessa Mainosteelle saapui uusi levyleikkuri tuotannon tehostamiseksi. Englantilainen KEENCUT valmistaa laadukkaita leikkurilaitteita mainostuotantoon. Hankimme KEENCUT:in parhaimman tuotteen, monipuolisen STEELTRAK -leikkurin suurimman version, jonka leikkuukorkeus ylettyy aina 2500mm asti. Steeltrakilla voidaan työstää monia materiaaleja kevytlevyistä komposiittialumiiniin ja sillä voidaan leikata jopa lasia.
Näimme investointitarpeen laitteelle erityisesti komposiittialumiinituotteiden kasvaneen kysynnän johdosta. Investoinnin myötä levyjen viimeistely on siistimpää, ja kohdistaminen tarkempaa. ACP:tä (aluminium composite panel) on tähän asti leikattu joko käsin, suurella teollisuus-giljotiinilla, tai tasoleikkurin jyrsinmoduulia apuna käyttäen. Steeltrak päihittää kaikki nämä vanhat, ja vähän uudemmatkin jälkikäsittelymetodit nopeuden ja laadun puitteissa. On hienoa huomata, kuinka laite on heti ensimmäisten kuukausien aikana osoittautunut erittäin onnistuneeksi investoinniksi. Steeltrak leikkurin meille toimitti tuttu ja turvallinen Seri-Deco Oy.

Topias Iivanainen
Mainoste Print Oy

Keencut Steeltrak -levyleikkuri tehostaa tuotantoa

1.9.2020
AAA-rating & blogi käyntiin


Vuonna 2020 saavutimme korkeimman AAA-luottoluokituksen, johon Suomessa kuuluu n. 2.9% yrityksistä. Siitä suuri kiitos asiakkaillemme ja mahtavalle työporukalle! Tämä oli meille pitkäaikainen tavoite, ja nyt kun se on saavutettu, olemme varmoja, että se kulkee matkassamme vuodesta toiseen. 👍
AAA-reittauksen mallin ja perusteet löydät tästä linkistä.

Saavutuksen pohjalta on mukava aloittaa blogin ylläpito. Aloittaminen ottikin hetken aikaa, vaikka blogin kirjoittaminen on jo hetken ollut meillä työlistalla.
Jaamme tänne jatkossa MP:n mielenkiintoiset tapahtumat ja toteutukset, jotka lukijaa saattaisi kiinnostaa syvemmin kuin vain valokuvien ja lyhyen kuvatekstin muodossa. Lisäksi kerromme uusista materiaaleista ja muista ajankohtaisista asioista suurkuva-alan värikkäässä maailmassa. Mukavaa työpäivää!

Topias Iivanainen
Mainoste Print Oy

AAA korkein luottoluokitus -logo
arrow_upward