Ajoneuvoteippaukset

Autoteippaukset kokemuksella


Ajoneuvon mainosteippaus on tehokas tapa mainostaa yritystä 24 tuntia vuorokaudessa. Mainoste toteuttaa kaikenlaiset teippaustyöt laadukkaasti aina suurista yliteippauksista pieniin logoteippauksiin. Uudessa asennushallissa (700m²) voimme teipata samanaikaisesti useita raskaita ajoneuvoja. Teemme asennukset tarvittaessa myös asiakkaan tiloissa pk-seudulla.

Annamme työlle materiaali- ja asennustakuun. Asentajaltamme löytyy AD SI2 -tason vaativa sertifiointi. Käytämme markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja kuten 3M, Orafol ja Avery Dennison.

Saat teippaus-suunnittelun, materiaalien valmistuksen ja itse asennustyön saman katon alta avaimet käteen periaatteella.
Facebookista löydät yli 70 referenssiä teipatuista autoista!

Teippaaja muotoilee punaista yliteippiä auton sivupeilin muotojen mukaiseksi

Tilaa tästä tai pyydä tarjous!

Jätepakkaaja, jonka kylkiin on teipattu taideteos, jonka teemana on pahvin kierrätys

Mainoste Print Oy teippaa kaikki HSY:n jätepakkaajat pääkaupunkiseudun alueella! Jäteautoihin on teipattu erilaisia taideteoksia, jotka kaikki viestivät kierrättämisestä sen monessa muodossa.

Pakettiauton graafinen värikäs yliteippaus, jossa yrityksen nimi on auton kyljen levyinen

Mainoste Print suunnitteli ja teippasi 13 Kumpulan Sähkön autoa kokoon yli. Grafiikka on erilainen jokapuolella autoa. Yliteippauksella on rajattomat mahdollisuudet. Suuret kiitokset mukavalle asiakkaalle!

Pienbussi, jolle on tehty Järvenpään kaupungin logoteippaus, kuva otettu edestä

Järvenpään kaupungin ajoneuvojen brändäys. Teippasimme 5 pienbussia, 6 pakettiautoa ja muutamia henkilöautoja.

Kuorma-auton nupin logoteippaukset on tulostettu metallinhohtoiselle teipille

KS-Huollon kuorma-auton kylkigrafiikoiden suunnittelu ja toteutus metallinsävyiselle teipille tulostettuna. Teippasimme kolme kuorma-autoa asiakkaan tiloissa Vantaalla.

Transporterin näyttävä logoteippaus, johon on käytetty sekä heijastavaa teippiä että mattapintaista viimeistelyä

Yhteistyökumppanimme Kuvaamasan hieno Transporter teipattuna. Toteutuksessa käytettiin esimerkiksi heijastavia teippejä ja mattapintaista viimeistelyä.

Pakettiauto, johon on tehty puolittainen mainosyliteippaus

RoadPipe -pakettiauton puolittainen mainos-yliteippaus. Asiakas antoi meille vapaat kädet suunnitteluun ja totetukseen.

Pakettiauto teipattu heijastavilla logoteipeillä sekä osittaisella yliteippauksella

Olemme teipanneet useita ajoneuvoja Alupro:lle. Kuvan auton logoteipit tehtiin heijastavasta teipistä. Konepelti ja peilit yliteipattiin. Takaikkunat tummennettiin ja takapuskurin päälle asennettiin lastaussuoja kiveniskukalvosta. Takakulmassa valokuvatulosteella osittainen yliteippaus.

Autokouluauton tulostusyliteippaus

Epic Autokoululle tehtiin tulostusyliteippauksia uusiin autokouluautoihin. Viisi autoa kerralla, ja kaikki eri printillä!

Dodge Ram hinausauton mainosteippaukset

Dodge Ram hinausauton mainosteippaukset

Mainosteippaukset | Logoteippaukset

Ajoneuvojen mainosteippaus on oleellinen tukipilari yrityksen brändin rakentamisessa. Tänä päivänä vahva erottuminen webissä ja somessa tulisi näkyä yhtä vahvasti myös fyysisessä mainonnassa.

Tuotamme näyttävät logo- ja mainosteippaukset kaikkiin ajoneuvoihin avaimet käteen periaatteella, aina suunnittelusta toteutukseen asti. Kyseessä voi olla hyvin yksinkertainen pakettiauton sivupokkausten logoteippaus, tai organisaation koko kaluston ilmeenmuutos.

Meiltä saat:

  • Logot, kuvat, tekstit & kuviot
  • Mopoon, pakettiautoon, bussiin
  • Suunnittelusta toteutukseen
Pakettiauton mainosteippaus

Pakettiauton mainosteippaus.

Autoliiton työauton teippaukset

Autoliiton työauton teippaukset.

Mainosyliteippaukset | Värinvaihdot

Tehokkain brändinäkyvyys saavutetaan koko auton yliteippauksella. Auto voidaan värittää ja kuvittaa kauttaalta aina puskureista kattoon ja peileihin. Näin saavutetaan varmasti katukuvasta erottuva mainospinta, joka samalla suojaa auton alkuperäistä maalipintaa naarmuilta ja kulumiselta. Vain mielikuvitus on rajana!

Auton yliteippaus vaatii erittäin suurta ammattitaitoa. Meillä on yli 10 vuoden kokemus yliteippausten toteutuksista, aina suunnittelusta materiaalituntemukseen, monivaiheiseen tuotantoon ja ammattitaitoiseen asennukseen. Nämä neljä seikkaa takaavat näyttävän, laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

Vaihtoehdot:

  • Tuloste-yliteippaus ('print wrap')
  • Värinvaihto-yliteippaus ('color change wrap')
  • Osittainen yliteippaus ('partial wrap')
Pakettiauton graafinen värikäs yliteippaus, jossa yrityksen nimi on auton kyljen levyinen

Mainoste Print suunnitteli ja teippasi 13 Kumpulan Sähkön autoa kokonaan yli. Grafiikka on erilainen jokapuolella autoa. Yliteippauksella on rajattomat mahdollisuudet. Suuret kiitokset mukavalle asiakkaalle!

Autokouluauton tulostusyliteippaus

Epic Autokoululle tehtiin tulostusyliteippauksia uusiin autokouluautoihin. Viisi autoa kerralla, ja kaikki eri printillä!

Onko sinulla kysyttävää koskien autoteippauksia?
Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Raskaan kaluston teippaukset

Uusi 700m² teippaushallimme mahdollistaa teippausten toteutuksen myös raskaalle kalustolle. Voimme teipata kuorma-autot, kaivurit ja bussit omissa tiloissamme.

Panostamme vahvasti suurten ajoneuvojen teippauksiin. Pystymme tuottamaan nopeasti esimerkiksi kuorma-auton perävaunun teippausmateriaalit, ja asennus sujuu tehokkaasti vuosien kokemuksella.

Meiltä saat:

  • Teippaukset koko organisaation kalustoon
  • Heijastavat mainos- ja ääreismerkintäteippaukset
  • Meille kaluston koolla ei ole väliä
Kaivurin logoteippaus

Kaivurin logoteippaus.

Kahden paloauton huomioteippaukset

Kahden paloauton huomioteippaukset.

Ajoneuvoteippaussuunnittelu

Yksi keskeinen toiminta-alueemme on graafisen suunnittelupalvelun tarjoaminen asiakkaillemme. Ajoneuvoteippaukset ovat tyypillisiä kohteita, joissa suunnittelupalvelusta on hyötyä.

Vaativaan ajoneuvoteippauksen suunnitteluun tarvitaan lähes poikkeuksetta kokenut tekijä, joka ymmärtää näkyvyyden lisäksi myös tuotantoprosessiin ja asennukseen liittyvät haasteet.

Suunnitteluun voitte varata ajan tai asia voidaan hoitaa kokonaan sähköpostin välityksellä. Tarvittaessa voimme tulla myös paikan päälle tutustumaan kohteeseen.

Kaksi miestä tekevät graafista suunnittelutyötä tietokoneiden äärellä

Tilaa tästä tai pyydä tarjous!

Ole hyvä ja hyväksy mainontaevästeet katsoaksesi tämän videon. Voit hyväksyä valinnaiset mainosevästeet selaimen vasemman alareunan pallosta.

Auton yliteippaus: Carnage & Venom

Teipparimme Viltsu vaihtoi oman autonsa ilmettä totaalisesti printtiyliteippauksella. Inspiraatio ilmeen vaihdokseen tuli Marvelin elokuvasta Carnage & Venom. Viljami onkin kova Marvel -fani. Viljami suunnitteli grafiikan kokonaan itse. Printit tulostettiin, laminoitiin ja leikattiin ja teipit asennettiin yhdessä viikonlopussa työkaverin avustuksella.
Tällainen projekti vaatii suurta ammattitaitoa, joten hatun nosto Viltsulle!

arrow_upward