MUUT MAINONNAN PALVELUT

Graafinen suunnittelu

Mainoste Printin yksi keskeinen toiminta-alue on graafisen suunnittelupalvelun tarjoaminen asiakkaillemme. Tyypillisiä kohteita, joissa suunnittelupalvelusta on apua ovat ajoneuvoteippaukset, laajat opastekokonaisuudet ja kaikki graafista suunnittelua kaipaavat kohteet. Henkilökuntamme tuntee tuotantotavat ja materiaalit, jolloin tuote toimii varmasti halutussa käyttökohteessa.

Layoutsuunnittelu kuuluu jokapäiväiseen työnkuvaamme esimerkiksi kuorma-auton kylkigrafiikan tai kiinteistöopasteen parissa.
Vaativaan ajoneuvoteippauksen suunnitteluun tarvitaan lähes poikkeuksetta kokenut tekijä, joka ymmärtää näkyvyyden lisäksi myös tuotantoprosessiin ja asennukseen liittyvät haasteet.
Mutta myös yksinkertaisen varoituskyltin suunnittelu vaatii tarvittavat vektorigrafiikka-ohjelmat ja tietotaidon painoaineiston valmistukseen liittyvistä yksityiskohdista, jotta lopputuotteesta tulee laadukas ja toimiva.
Teemme usein myös photoshop-kuvankäsittelyä, jota tarvitaan esimerkiksi kuvasyväyksissä, ja seinätapettien orginaalin muutostyössä suurkuvaksi sopimaan.

Mainoste käyttää Adobe CC-tuoteperhettä graafisen suunnittelun työtehtävissä. Asiakkaamme hyötyvät Adobe Stock kuvapalvelun laajasta tarjonnasta markkinointimateriaalin tarpeessa.
Meillä on suhteet myös päteviin mainostoimistoihin, joiden kanssa teemme jatkuvaa yhteistyötä luoden asiakkaillemme tehokasta näkyvyyttä.
Suunnitteluun voitte varata ajan tai asia voidaan hoitaa kokonaan sähköpostin välityksellä. Tarvittaessa tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen.

Mies ja nainen katsovat yhdessä värinäytteitä osana graafista suunnittelutyötä
Kaksi miestä tekevät graafista suunnittelutyötä tietokoneiden äärelläAlihankintapalvelut

Kaikkea ei aina tarvitse tuottaa oman talon sisällä. Kysy meiltä apua esimerkiksi suurissa tulostustöissä. Olemme toteuttaneet yhteistyössä useamman mainostalon kanssa Suomessa suuria kampanjoita todella nopealla aikataululla.
Laajan tulostuskapasiteetin ansiosta voimme soveltaa useampaa väriteknologiaa käyttökohteen ja kiireen mukaisesti (latex, eco-solvent & UV). Tulosteiden nopea jälkikäsittely hoituu ammattitaidolla laminaattoreiden ja tasoleikkureiden avustuksella. Uuteen teippaushalliimme mahtuu samanaikaisesti useita suuria ajoneuvoja. Panostamme myös tehokkaaseen värinhallintaan.
Teemme mielellämme yhteistyötä mainosteippareiden ja -asentajien kanssa! Alihankintareferenssinä toimii mainiosti yhteistyökumppanimme Automatrix Oy, jolle valmistamme kaikki autojen yliteippausmateriaalit yleensä kiirellisellä toimitusaikataululla.

Kaksi miestä tekevät graafista suunnittelutyötä tietokoneiden äärellä