Muut mainonnan palvelut

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu auttaa niin yrityksesi opastekokonaisuuden toteuttamisessa kuin yksittäisen tarran suunnittelussa. Käytössämme on uusimmat Adobe CC-tuoteperheen ohjelmistot. Suunnitteluun voitte varata ajan tai asia voidaan hoitaa kokonaan sähköpostin välityksellä. Tarvittaessa tulemme paikalle tutustumaan kohteeseen.

Tyypillisiä kohteita joissa suunnittelupalvelusta on apua ovat ajoneuvoteippaukset, laajat opastekokonaisuudet ja kaikki layout suunnittelua kaipaavat kohteet. Henkilökuntamme tuntee tuotantotavat ja materiaalit, jolloin tuote toimii varmasti halutussa käyttökohteessa.

Suunnittelupalvelu

Alihankintapalvelut

Kaikkea ei aina tarvitse tuottaa oman talon sisällä. Kysy meiltä apua esimerkiksi suurissa tulostustöissä. Olemme toteuttaneet yhteistyössä useamman mainostalon kanssa Suomessa suuria kampanjoita todella nopealla aikataululla. Meillä on HP-latex tulostimia, AGFA:n UV-tasotulostin, tasoleikkuri , rullalaminaattori ja tasolaminaattori. Tuotantohalliimme mahtuu useampi ajoneuvo samaan aikaan teipattavaksi. Tulostimemme tekevät työtä tarvittaessa öisin ja viikonloppuisin. Panostamme tehokkaaseen värinhallintaan. Käytössämme on FOGRA39 profilointi.

Alihankintapalvelut

Ota yhteyttä