Muut mainonnan palvelut

Suunnittelupalvelu

Suunnittelijamme auttavat niin yrityksesi graafisen ilmeen muutoksessa, kuin yksittäisen kyltin tai tarran layout-suunnittelussa. Meillä on käytössä uusimmat Adobe CC-tuoteperheen ohjelmistot. Suunnitteluun voitte varata ajan tai asia voidaan hoitaa kokonaan sähköpostin välityksellä. Tarvittaessa tulemme paikalle tutustumaan kohteeseen.

Tyypillisiä kohteita joissa suunnittelupalvelusta on apua ovat ajoneuvoteippaukset, laajat opastekokonaisuudet ja kaikki graafista suunnittelua kaipaavat kohteet. Henkilökuntamme tuntee tuotantotavat ja materiaalit, jolloin tuote toimii varmasti halutussa käyttökohteessa.

Suunnittelupalvelu

Alihankintapalvelut

Kaikkea ei aina tarvitse tuottaa oman talon sisällä. Kysy meiltä apua esimerkiksi suurissa tulostustöissä. Olemme toteuttaneet yhteistyössä useamman mainostalon kanssa Suomessa suuria kampanjoita todella nopealla aikataululla.
Laajan tulostuskapasiteetin ansiosta voimme soveltaa useampaa väriteknologiaa käyttökohteen ja kiireen mukaisesti (latex, eco-solvent & UV). Tulosteiden nopea jälkikäsittely hoituu ammattitaidolla laminaattoreiden ja tasoleikkureiden avustuksella. Uuteen teippaushalliimme mahtuu samanaikaisesti useita suuria ajoneuvoja. Panostamme myös tehokkaaseen värinhallintaan.
Teemme mielellämme yhteistyötä mainosteippareiden ja -asentajien kanssa! Alihankintareferenssinä toimii mainiosti yhteistyökumppanimme Automatrix Oy, jolle valmistamme kaikki autojen yliteippausmateriaalit yleensä kiirellisellä toimitusaikataululla.

Alihankintapalvelut

Ota yhteyttä